Zonnepanelen

Alles over zonnepanelen

Zonnepanelen koop je niet zomaar. Het is vaak een flinke investering en dan wil je dat het goed zit. Lees daarom een van onze blogs.

Zonnepanelen

Wat brengen zonnepanelen jou?

Voordat je gaat investeren in zonnepanelen wil je natuurlijk weten wat het jou oplevert. Naast dat je zelf je energie opwekt en geld bespaard op energiekosten. Brengt het nog veel meer voordelen met zich mee.

Zonnepanelen leggen

Hoe leg je zonnepanelen?

Zonnepanelen leggen is niet eenvoudig, maar voor een handige doe-het-zelver zeker mogelijk. Misschien weet je al hoe je zonnepanelen moet leggen, maar wil je wat meer informatie? Ook dit is mogelijk!

Onze merken

Ulica

Waarom zonnepanelen van De technische groothandel?

Kwaliteit

De kwaliteit van onze zonnepanelen is zeer hoog. Dit komt doordat de zonnecellen allemaal op T1 manifacturers zijn uitgezocht. Hierdoor zijn alleen de beste zonnecellen goed genoeg voor ons.

Garantie

Alleen de beste leverancier is goed genoeg voor u. Dit zorgt ervoor dat garantie geen probleem is en mochten er problemen zijn dat deze snel opgelost worden. Zo krijgt u waar u voor betaald!

Rendement

Wij verkopen alleen zonnepanelen met een hoge Wp vermogen. Hierdoor krijgt u meer stroom uit één zonnepaneel. Door dit door een van onze zeer efficiënte omvormers te laten omzetten krijgt u het beste resultaat.

Prijs

Wij kopen zonnepanelen in zeer grote getalen in. Dit zorgt dat de prijs lager ligt dan bij menig andere groothandel. Verder kunnen installateurs speciaal bij ons korting krijgen zodat wij nog aantrekkelijker zijn voor hen. Kortom, goede prijs voor de beste artikelen.