Sofar Solar | 3 KTLM-G3 | 3 KW | WiFi

Artikelnummer: 2507

569,85 Excl. BTW

De Technische Groothandel is een toonaangevende groothandel in duurzame energie-oplossingen. Het bedrijf levert hoogwaardige omvormers van Sofar Solar, die bekend staan om hun uitstekende prestaties en betrouwbaarheid. Deze omvormers zijn ideaal voor het verduurzamen van uw huishouden of bedrijf.

Uitverkocht

8 People watching this product now!

Snel verstuurd

Informatie over versturen

Voorraad

Leverbaar uit voorraad

Vragen?

Wij helpen u graag

Service

Wij denken graag mee 

Extra informatie
MAX PV INPUT (WP)

4500

MAX INPUT VOLTAGE (V)

600

START-UP VOLTAGE (V)

90

MPPT RANGE (V)

80-550

MPPT MAX INPUT CURRENT (A)

15

RATED POWER (W)

3000

MAX. AC POWER (VA)

3300

MAX. OUTPUT CURRENT (A)

15

EFFICIËNTIE

97.3%

AFMETINGEN (MM)

349*344*164

IP KLASSE

IP65

Omschrijving

Sofar Solar Omvormer 3kW

Op zoek naar een manier om uw ecologische voetafdruk te verkleinen en uw steentje bij te dragen aan het milieu? Zoek niet verder dan de Sofar Solar Omvormer. Deze eersteklas zonnepaneelconverter helpt u de kracht van de zon te benutten en deze om te zetten in schone, hernieuwbare energie die u kunt gebruiken om uw huis of kantoor van stroom te voorzien. Met een strak design en eenvoudige installatie is de Sofar Solar Omvormer de perfecte manier om groen te worden en geld te besparen op uw energierekening.

Omvormer geschikt voor zonnepanelen

Doordat deze omvormer tot maximaal 4500Wp aankan is deze zeer geschikt voor het aansluiten van 11 zonnepanelen van 395Wp. De zonnepanelen die wij verkopen zijn hiervoor zeer geschikt en tevens van hoge kwaliteit! Optioneel is deze omvormer uit te breiden met een WIFI module.

Over Sofar Solar

Sofar Solar is een dochteronderneming van de Sofar groep, een specialist in de GPS industrie. Het bedrijf houdt zich al sinds 2007 bezig met duurzame producten. In 2012 vestigde het zichzelf in de zonnepanelen markt. Sofar Solar is begonnen met de productie van micro-omvormers en gewone string-omvormers.
Er werken 400 mensen voor Sofar Solar en de meesten zijn gerekruteerd uit zonnepaneel R&D faciliteiten van over de hele wereld. Waar grote partijen faalden, slaagde Sofar Solar erin vele onhandigheden die in omvormer techniek ingebakken zitten eruit te halen. De omvormers zijn hierdoor goedkoper en hebben een hogere efficiency. Sofar Solar omvormers worden standaard geleverd met een SD kaart die alle gegevens van de installatie registreert. De omvormer wordt ook standaard verzekerd bij CHUBB – dat als Sofar er niet meer is, de garantieclaims toch worden afgehandeld.
De Sofar Solar omvormer heeft een handig lcd-scherm waarop u de productie van de installatie makkelijk kunt volgen. Doordat de Sofar Solar omvormer het IP65 keurmerk heeft kan deze ook buiten worden opgehangen.  Op de omvormer zit een product garantie van 10 jaar. De Sofar Solar omvormer is erg stil en maakt bij een afstand van 1 meter minder dan 25 dB geluid. Voor grote installaties zijn er ook 3-fase omvormers die lopen van 4.000 W tot 40.000 W.