Sofar Solar | 8.8 KTL-X G3 | 8 KW | 3 fase

Artikelnummer: 2517

967,15 Excl. BTW

Wij bieden met trots de Sofar Solar omvormer aan. Dit product is perfect voor wie zonne-energie wil omzetten in bruikbare energie. De Sofar Solar omvormer is zeer efficiënt, waardoor u het maximale uit uw zonnepanelen haalt. Bovendien is het gemaakt van hoogwaardige materialen, dus je kunt er zeker van zijn dat het lang meegaat.

Uitverkocht

5 People watching this product now!

Snel verstuurd

Informatie over versturen

Voorraad

Leverbaar uit voorraad

Vragen?

Wij helpen u graag

Service

Wij denken graag mee 

Extra informatie
Gewicht 15 kg
Max PV input (Wp)

12000

Merk

Sofar Solar

Rated power (W)

8000

Aantal MPPTrackers MPPTrackers zorgen voor een optimaal rendement van de zonnepanelen.

2

Gewicht

18kg

Max. efficiency De maximale efficiëntie geeft aan hoe efficiënt de omvormer is. Globaal is er nooit meer verlies dan 3%.

98.00%

Max input volt(V)

1100

Max. output current (A)

13.3

Max. input MPPT current (A)

15 / 15

Max. input short circuit current per MPPT (A)

22.5 / 22.5

MPPT operating voltage range (V)

140-1000

Afmeting(mm)

430*385*182

Start-up volt (V)

160

Omschrijving

8kW omvormer

Een eenvoudige, effectieve manier om te profiteren van de ongelooflijke hernieuwbare energie die beschikbaar is uit zonnepanelen. Dit eersteklas product is ontworpen voor diegenen die een betrouwbare en efficiënte manier nodig hebben om hun apparaten van stroom te voorzien. Zonnepanelen worden steeds populairder als bron van hernieuwbare energie en de Sofar Solar omvormer is een perfecte aanvulling op elk huis of bedrijf. Het heeft een gebruiksvriendelijke interface waarmee u nuttige statistieken over uw stroomverbruik en gebruik voor de dag kunt controleren. Het maakt ook gebruik van een slimme chip waarmee het draadloos verbinding kan maken met uw apparaten.

Omvormer geschikt voor zonnepanelen

Deze omvormer is geschikt voor 30 van onze 395Wp zonnepanelen. Deze topkwaliteit zonnepanelen zijn perfect voor het opwekken van groene stroom. Het paneel is volledig zwart, wat betekent dat het een elegant en strak design heeft. Bovendien is het gemaakt van hoogwaardige materialen. Optioneel is deze omvormer uit te breiden met een WIFI module.

Over Sofar Solar

Sofar Solar is een dochteronderneming van de Sofar groep, een specialist in de GPS industrie. Het bedrijf houdt zich al sinds 2007 bezig met duurzame producten. In 2012 vestigde het zichzelf in de zonnepanelen markt. Sofar Solar is begonnen met de productie van micro-omvormers en gewone string-omvormers.
Er werken 400 mensen voor Sofar Solar en de meesten zijn gerekruteerd uit zonnepaneel R&D faciliteiten van over de hele wereld. Waar grote partijen faalden, slaagde Sofar Solar erin vele onhandigheden die in omvormer techniek ingebakken zitten eruit te halen. De omvormers zijn hierdoor goedkoper en hebben een hogere efficiency. Sofar Solar omvormers worden standaard geleverd met een SD kaart die alle gegevens van de installatie registreert. De omvormer wordt ook standaard verzekerd bij CHUBB – dat als Sofar er niet meer is, de garantieclaims toch worden afgehandeld.
De Sofar Solar omvormer heeft een handig lcd-scherm waarop u de productie van de installatie makkelijk kunt volgen. Doordat de Sofar Solar omvormer het IP65 keurmerk heeft kan deze ook buiten worden opgehangen.  Op de omvormer zit een product garantie van 10 jaar. De Sofar Solar omvormer is erg stil en maakt bij een afstand van 1 meter minder dan 25 dB geluid. Voor grote installaties zijn er ook 3-fase omvormers die lopen van 4.000 W tot 40.000 W.