Sofar Solar | 6.6 KTL-X G3 | 6 KW | 3 fase

Artikelnummer: 2516

941,05 Excl. BTW

De Technische Groothandel biedt met trots de Sofar Solar omvormer aan. Deze hoogwaardige, efficiënte omvormer is perfect voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het omzetten van zonne-energie. Met zijn professionele merk en hoogwaardige constructie zal de Sofar Solar Inverter zeker aan uw behoeften voldoen.

Beschikbaar via nabestelling

4 People watching this product now!

Snel verstuurd

Informatie over versturen

Voorraad

Leverbaar uit voorraad

Vragen?

Wij helpen u graag

Service

Wij denken graag mee 

Extra informatie
Max PV input (Wp)

9000

Merk

Sofar Solar

Rated power (W)

6000

Aantal MPPTrackers MPPTrackers zorgen voor een optimaal rendement van de zonnepanelen.

2

Gewicht

17kg

Max. efficiency De maximale efficiëntie geeft aan hoe efficiënt de omvormer is. Globaal is er nooit meer verlies dan 3%.

97.50%

Max input volt(V)

1100

Max. output current (A)

10

Max. input MPPT current (A)

15 / 15

Max. input short circuit current per MPPT (A)

22.5 / 22.5

MPPT operating voltage range (V)

140-1000

Afmeting(mm)

430*385*182

Start-up volt (V)

160

Omschrijving

6kW Omvormer

Met deze omvormer voor zonne-energie kunt u vrijwel alles met duurzame energie van stroom voorzien. De Sofar Solar omvormer is de perfecte manier om zo ongeveer alles van stroom te voorzien met deze geweldige technologie. Zodat u geld kunt besparen op uw elektriciteitsrekening, of u het nu nodig hebt of niet. Uw apparaten worden in een mum van tijd van stroom voorzien!

Omvormer geschikt voor zonnepanelen

Deze omvormer is geschikt voor 22 van onze 395Wp zonnepanelen. Dit paneel heeft een hoog rendement, waardoor het een van de meest efficiënte panelen op de markt is. Het is ook heel eenvoudig te installeren, waardoor het een uitstekende keuze is voor degenen die geen ervaring hebben met het installeren van zonnepanelen.

Over Sofar Solar

Sofar Solar is een dochteronderneming van de Sofar groep, een specialist in de GPS industrie. Het bedrijf houdt zich al sinds 2007 bezig met duurzame producten. In 2012 vestigde het zichzelf in de zonnepanelen markt. Sofar Solar is begonnen met de productie van micro-omvormers en gewone string-omvormers.
Er werken 400 mensen voor Sofar Solar en de meesten zijn gerekruteerd uit zonnepaneel R&D faciliteiten van over de hele wereld. Waar grote partijen faalden, slaagde Sofar Solar erin vele onhandigheden die in omvormer techniek ingebakken zitten eruit te halen. De omvormers zijn hierdoor goedkoper en hebben een hogere efficiency. Sofar Solar omvormers worden standaard geleverd met een SD kaart die alle gegevens van de installatie registreert. De omvormer wordt ook standaard verzekerd bij CHUBB – dat als Sofar er niet meer is, de garantieclaims toch worden afgehandeld.
De Sofar Solar omvormer heeft een handig lcd-scherm waarop u de productie van de installatie makkelijk kunt volgen. Doordat de Sofar Solar omvormer het IP65 keurmerk heeft kan deze ook buiten worden opgehangen.  Op de omvormer zit een product garantie van 10 jaar. De Sofar Solar omvormer is erg stil en maakt bij een afstand van 1 meter minder dan 25 dB geluid. Voor grote installaties zijn er ook 3-fase omvormers die lopen van 4.000 W tot 40.000 W.