Sofar Solar | 15 KTL-X G3 | 15 KW | WiFi | 3 fase

Artikelnummer: 2520

1.268,75 Excl. BTW

Dit topproduct is perfect voor mensen die behoefte hebben aan een betrouwbare en efficiënte stroomconversie-oplossing. Zonnepanelen worden steeds populairder als bron van hernieuwbare energie en de Sofar Solar Inverter is de perfecte manier om van deze technologie te profiteren. Met zijn hoge kwaliteit en efficiënte branding is de Sofar Solar Inverter zeker een waardevolle toevoeging aan elk huis of bedrijf.

Beschikbaar via nabestelling

2 People watching this product now!

Snel verstuurd

Informatie over versturen

Voorraad

Leverbaar uit voorraad

Vragen?

Wij helpen u graag

Service

Wij denken graag mee 

Extra informatie
Max PV input (Wp)

22500

Merk

Sofar Solar

Rated power (W)

15000

Aantal MPPTrackers MPPTrackers zorgen voor een optimaal rendement van de zonnepanelen.

2

Gewicht

20kg

Max. efficiency De maximale efficiëntie geeft aan hoe efficiënt de omvormer is. Globaal is er nooit meer verlies dan 3%.

98.20%

Max input volt(V)

1100

Max. output current (A)

23.9

Max. input MPPT current (A)

26 / 26

Max. input short circuit current per MPPT (A)

36 / 36

MPPT operating voltage range (V)

140-1000

Afmeting(mm)

520*430*189

Start-up volt (V)

160

Omschrijving

15kW omvormer

Wij zijn trots om de Sofar Solar omvormer aan te bieden, een van de meest efficiënte en duurzame omvormers voor zonnepanelen die momenteel op de markt zijn. Met een maximaal rendement van 98,0% is deze omvormer perfect voor diegenen die het maximale uit hun zonnepanelen willen halen. Bovendien heeft de Sofar Solar Inverter een breed ingangsspanningsbereik (160-1000V), waardoor hij ideaal is voor zowel residentiële als commerciële toepassingen. En met een ingebouwde MPPT (Maximum Power Point Tracking) functie is deze omvormer in staat om ook op bewolkte dagen maximaal vermogen uit uw zonnepanelen te halen.

Omvormer geschikt voor zonnepanelen

Deze omvormer is geschikt voor 57 van onze 395Wp zonnepanelen. Dit hoogwaardige, efficiënte paneel is perfect voor diegenen die hun ecologische voetafdruk willen verkleinen en willen besparen op energiekosten. Met zijn hoge efficiëntie geeft dit paneel u zeker de kracht die u nodig hebt om uw huis of bedrijf te runnen.

Over Sofar Solar

Sofar Solar is een dochteronderneming van de Sofar groep, een specialist in de GPS industrie. Het bedrijf houdt zich al sinds 2007 bezig met duurzame producten. In 2012 vestigde het zichzelf in de zonnepanelen markt. Sofar Solar is begonnen met de productie van micro-omvormers en gewone string-omvormers.
Er werken 400 mensen voor Sofar Solar en de meesten zijn gerekruteerd uit zonnepaneel R&D faciliteiten van over de hele wereld. Waar grote partijen faalden, slaagde Sofar Solar erin vele onhandigheden die in omvormer techniek ingebakken zitten eruit te halen. De omvormers zijn hierdoor goedkoper en hebben een hogere efficiency. Sofar Solar omvormers worden standaard geleverd met een SD kaart die alle gegevens van de installatie registreert. De omvormer wordt ook standaard verzekerd bij CHUBB – dat als Sofar er niet meer is, de garantieclaims toch worden afgehandeld.
De Sofar Solar omvormer heeft een handig lcd-scherm waarop u de productie van de installatie makkelijk kunt volgen. Doordat de Sofar Solar omvormer het IP65 keurmerk heeft kan deze ook buiten worden opgehangen.  Op de omvormer zit een product garantie van 10 jaar. De Sofar Solar omvormer is erg stil en maakt bij een afstand van 1 meter minder dan 25 dB geluid. Voor grote installaties zijn er ook 3-fase omvormers die lopen van 4.000 W tot 40.000 W.