Hybride omvormer | 3000-EP | 1 fase

Artikelnummer: 2620

1.275,50 Excl. BTW

De hybride omvormer maakt naast het opslaan van groene energie, tevens zelfopwekking van energie en teruglevering aan het net mogelijk.

Uitverkocht

5 People watching this product now!

Snel verstuurd

Informatie over versturen

Voorraad

Leverbaar uit voorraad

Vragen?

Wij helpen u graag

Service

Wij denken graag mee 

Extra informatie
Max PV input (Wp)

4500

Start-up volt (V)

100

Max. output current (A)

15

Gewicht

21.5kg

Aantal MPPTrackers

2

Merk

Sofar Solar

Rated power (W)

3000

Afmeting(mm)

482*503*183

MPPT operating voltage range (V)

90-550

Max. efficiency

97.2%

Nominaal batterij voltage (V)

48

Max. oplaad -/ ontlaad vermogen (W)

3750

Max. oplaad -/ontlaad stroom (A)

75

Omschrijving

Hybride omvormer 3kW

De hybride omvormer van Technische Groothandel is de perfecte manier om uw zonnepanelensysteem thuis of op kantoor naar een hoger niveau te tillen. Met onze unieke technologie voor zelfopwekking kunt u energie van uw zonnepanelen opslaan en gebruiken wanneer u deze nodig heeft – zelfs ‘s nachts of tijdens een stroomstoring. En omdat onze omvormers zijn gemaakt met componenten van hoge kwaliteit, kunt u er zeker van zijn dat uw investering zich jarenlang terugbetaalt.

Thuisbatterij

Deze energieoplossing voor thuis is ontworpen om u geld te besparen en het milieu te helpen beschermen. De thuis accu werkt perfect in combinatie met uw zonnepanelen, een (hybride) omvormer en bied u de mogelijkheid weloverwogen beslissingen kunnen nemen over hoe u energie kunt besparen. Met het Sofar zonne-energiesysteem voor thuis kunt u uw eigen elektriciteit opwekken, opslaan voor later gebruik en overtollige stroom terugleveren aan het net. De thuisbatterij is ontworpen om zeer efficiënt te zijn, zodat u elke maand geld bespaart op uw energierekening. Bekijk hier welke thuisbatterij het beste bij u past.