Hybride Omvormer | 10KTL | 3 fase

Artikelnummer: 2604

2.143,40 Excl. BTW

Deze hybride omvormer is geschikt voor zowel het opslaan van groen-verkregen energie in een thuisaccu, als het terugleveren hiervan aan het net.

Uitverkocht

5 People watching this product now!

Snel verstuurd

Informatie over versturen

Voorraad

Leverbaar uit voorraad

Vragen?

Wij helpen u graag

Service

Wij denken graag mee 

Extra informatie
Max PV input (Wp)

15000

Start-up volt (V)

200

Max. output current (A)

16

Gewicht

37kg

Aantal MPPTrackers

2

Merk

Sofar Solar

Rated power (W)

10000

Afmeting(mm)

571.4*515*264.1

MPPT operating voltage range (V)

180-960

Max. efficiency

97.7%

Nominaal batterij voltage (V)

600

Max. oplaad -/ontlaad vermogen (W)

10000

Max. oplaad -/ontlaad stroom (A)

50

Omschrijving

Hybride omvormer 10kW

Hybride omvormers worden steeds bekender op de markt. In de toekomst gaan we energie moeten opslaan vanuit onze zonnepanelen. Hier komt de hybride omvormer ideaal van pas. De omvormer faciliteert zowel het opslaan van de verkregen elektriciteit in een (thuis) accu, als het terug leveren van energie aan het net. Het gebruik van de omvormer in combinatie met een thuisaccu is een duurzame optie, waarmee u tevens de energiekosten vermindert.

Thuisbatterij

De Sofar Solar thuis batterij slaat de energie van uw zonnepanelen op, waardoor deze beschikbaar is voor gebruik wanneer u deze nodig heeft – zelfs ‘s nachts of tijdens een stroomstoring. Met de  thuisbatterij kunt u energie terugleveren aan het net wanneer u een overschot heeft, goedkoop energie kopen wanneer de tarieven laag zijn en het energieverbruik van uw huis in het algemeen efficiënter beheren. Omdat de energie wordt gegenereerd door de zon, is dit een uitgelezen kans  voor groene energieopslag waarmee u helpt om uw steentje bij te dragen aan het milieu.