Winkel informatie

Krijg ik een factuur?

Nadat u hebt besteld krijgt u een e-mail met hierin een bestelbevestiging. Nadat uw bestelling ons magazijn heeft verlaten krijgt u een factuur opgestuurd.

Worden alle artikelen geleverd uit voorraad?

Al onze artikelen worden geleverd uit voorraad. Wij verkopen geen artikelen op nalevering. De voorraad in de webshop is actueel en meer bestellen kan niet.


Voor installateurs is het wel mogelijk om op nabestelling alvast orders te plaatsen. Hiervoor verzoeken wij u te mailen naar info@detechnischegroothandel.nl

Hoelang duurt het voordat mijn bestelling wordt geleverd?

Doorgaans worden onze bestellingen binnen 1 werkdag na verzendbevestiging geleverd. Mocht het erg druk zijn bij onze verzendpartner kan dit uitlopen.

Wat gebeurd er naar bestellen?

Na u bestelling gaat een van onze order pickers aan de slag. Deze zal zo snel mogelijk u pakket meegeven aan PostNL of DHL.

Betaal informatie

Welke betaalmethode worden geaccepteerd?

IDEAL en creditcard.

Bestellen op rekening?

Bestellen op rekening is alleen mogelijk voor onze grote installateurs. Wel kun je als kleinere installateur of particulier met Klarna achteraf betalen kiezen voor een betaaltermijn van 30 dagen.

Niet goed, geld terug!

Niet tevreden met uw product?  Wij zijn zeer coulant als het gaat om het terugnemen van orders. Bel ons even en dan leggen wij uit hoe en wat.