Leer ons kennen

De technische groothandel is meer dan alleen een groothandel. Wij hebben de beste producten op het gebied van zonnepanelen en de montage hiervan. Ook beschikken we over de technische kennis van de producten die wij verkopen. Dit zorgt ervoor dat wij al je vragen kunnen beantwoorden en advies kunnen geven.

Laat de stroom voor jou werken, in plaats van tegen de stroming in te werken.

Onze visie

Elke dag een beetje beter en duurzamer, dat is waar wij ons voor inzetten. Door een zo eerlijk mogelijke prijs te bieden, krijgt iedereen de kans om te verduurzamen. Hiermee proberen wij een steentje bij te dragen aan de toekomst.

Door goed onderzoek te doen en zelf voldoende kennis in huis te hebben kunnen wij bieden wat andere groothandels niet kunnen: kwalitatief goede producten en adequate antwoorden op vragen die normaal niet beantwoord kunnen worden.

Wat is onze markt?

Wij richten ons vooral op installateurs en groothandels die interesse hebben in zonnepanelen. Deze kunnen wij korting geven op producten. Daarnaast beschikken we over de kennis om installateurs op te leiden en handvatten te geven hoe ze panelen en omvormers moeten installeren.

Ook particulieren kunnen bij ons terecht voor producten en vragen. Deze krijgen dezelfde informatie tot hun beschikking als installateurs.

Wat doen wij

Wij zijn een bedrijf wat zich bezig houdt met het inkopen en verkopen van diverse producten rondom zonnepanelen.  Hierin ligt onze focus op zonnepanelen, omvormers, hybride omvormers en montagematerialen. Onze producten worden eerst uitvoerig getest en beoordeeld op kwaliteit  voordat deze aan klanten verkocht worden.

Wat zeggen onze klanten?